Kobalaq - 2.006
 
   KOBALAQ  |  LLARGA DISTÀNCIA  |  GALERIA  |  NOTICIES  |  FINNMARKSLØPET  |  ALTRES CURSES  |  REGISTRAR-SE 
 2.006
 La cursa
 Recorregut
 Website oficial
 Gossos per aquesta cursa
 Inscrits
 Estadístiques
 Estadístiques comparatives any anterior
 Entrenaments
 Estadístiques dels gossos
 Millor equip
 Seguiment de cursa
 Missatges a l'equip
 La cursa online
 Galeria_FL 06
 2.007
 2.009
 2.010
 2.011
 2.012
 2.013
 2.014
 2015
 2.016
 2.017
 2.018
 2019
 2020
 2021
 2022
Català  | Castellano | English 

 

FINNMARKSLØPET 2006

 

Un altre cop ens posem com a fita de la temporada els 1000 km de la Finnmarksløpet en la categoria oberta (Open Class) No és fàcil, però pensem que amb les experiències anteriors podrem millorar el rendiment en cursa del nostre equip.

 

Creiem que podem guanyar 12 h, en les mateixes condicions que en la passada edició. Això significa que podríem baixar de 7 dies de cursa. Potser sembla que 12 hores sobre 7 dies i mig (6,5 %) no és massa, però amb les nostres possibilitats esdevé un GRAN REPTE.

 

Check-point LevajokTenim identificats varis punts de millora que ens han de permetre, d’una manera o altre, guanyar temps.

 

1.- Fer un entrenament similar al de la temporada anterior. No podem millorar-lo, però cal no empitjorar-lo.

 

2.- Seguirem emprant condroprotectors (CONDROVET) La disminució de lesions en les edicions 2004 i 2005 respecte de la 2003 en la que no els vam utilitzar, ha estat significativa.

 

3.- El coneixement del territori. En la cursa anterior vàrem perdre quasi 2 hores al seguir l’itinerari erròniament. A més a més els gossos van haver de carregar un cansament acumulat inútil!

 

4.- L’absència de pressió i el temps d’espera addicional per tal d’aclarir la nostra situació respecte de la desparasitació dels gossos enfront les autoritats noruegues (esperem que no torni a passar) Enguany l’organització de la cursa ja ha fet els comunicats a temps i més clars perquè els equips estrangers no hàgim de patir els mals entesos de l’any passat.

 

5.- La millor gestió dels temps de parades (intentant reduir-los)

 

6.- El canvi de tipus d ‘arnés en diferents trams (per a aprofitar al màxim les seves prestacions)

 

7.- Gestionar millor l’ús dels abrics en cursa (evitar roçaments innecessaris)

 

8.- No cometre errades d’interpretació en l’alimentació. Mals entesos van fer que l’any passat féssim curt. Cal arribar al darrer tram amb les màximes garanties.

 

Aquestes són algunes de les coses que ens poden ajudar en el nostre objectiu. Intentarem també apostar pels gossos més lleugers del grup.

 

Seguim pensant que córrer aquesta cursa preparant-la des del nostre país és possible però també seguim pensant que no és gens senzill.

Caldrà estar amatents a totes les variacions de reglaments i itinerari que puguin haver-hi i estar preparats per a qualsevol inclemència meteorològica.

Kobalaq Equip de gossos de trineu - 2006