Kobalaq - L'EQUIP HUMÀ
 
   KOBALAQ  |  LLARGA DISTÀNCIA  |  GALERIA  |  NOTICIES  |  FINNMARKSLØPET  |  ALTRES CURSES  |  REGISTRAR-SE 
 M.A. MARTÍNEZ
 ELS GOSSOS
 L'EQUIP HUMÀ
 Abans del 2.009
 RESULTATS
 LA GOSSERA
 LA WEB FINS EL 2005
 CONTACTE
 LA FURGO PAS A PAS
 KQ07
 KQ08
 BASE DE DADES GOSSOS
Català  | Castellano | English 
Musher Miquel-Àngel Martinez

Informàtic, curtit en l'aventura i el repte. Es caracteritza per ser constant, amb capacitat de sofrimient i meticulós. És el responsable de l'entrenament del primer equip i compiteix en curses de llarga distància. És jutge ESDRA.
e-mail:

Handler Helena Mas

Biòloga, companya de vida i aventures de'n Miquel-Àngel Martínez. Té cura de l'equip de gossos i de la seva alimentació. Porta també el control i manteniment del material.
e-mail:

Musher Jumi Ripollès

Tècnic en gràfics 3d i arquitectura. Competeix amb el seu equip de gossos en categories de mitja i llarga distancia i col.labora en els entrenaments de l'equip KOBALAQ, també fa tasques de suport en la creació i manteniment de la WEB.
e-mail:

Administració Mercè Cañís

Economista, companya i handler d'en Jumi , la seva principal funció és la gestió económica del projecte , col.labora en el control i el manteniment del material així com en la traducció al català del contingut de la web.
e-mail:

Traductora Susan Hursey

Nativa d'un clima de més al nord (Regne Unit) viu i treballa a Espanya des de fa 13 anys com a professora/secretària, ajuda a l'equip amb les seves traduccions.
e-mail:

Musher Jorge Andres

Enginyer tècnic agrícola. Afeccionat als esports de muntanya. Musher, col·laborador en l'organització de competicions i esdeveniments relacionats amb aquest esport. Competeix amb un equip d'esprint en el que combina gossos de tir amb animals recollits.
e-mail:

Handler Ana Ezpeleta

Sanitària (Terapeuta ocupacional) Companya d'en Jorge. Ha practicat escalada, muntanyisme i BTT fins la temporada 2002/03 en la que competí en bikejoring i skijoring. Actualment és handler d'en Jorge, i se n'encarrega d'atendre els gossos del seu equip.
e-mail:

Musher Marçal Rocias

Guarda de refugi a La Molina, des de ben petit  ha estat vinculat als esports de muntanya. Descobreix el món del múixing el 2004 per culpa del seu primer gos en “Torb”. Actualment té com a principal projecte arrencar dins les curses  de llarga distància.

e-mail:

Handler Laura Sacrest

Comparteix feina i vida amb en Marçal, suport indispensable de les seves aventures,  és l’encarregada de traduir els projectes amb numeros donant un cop de ma en tot el que faci falta.

e-mail:

 

Kobalaq Equip de gossos de trineu - 2006